Bobaru: Aş avea suficiente motive să plec din PNL

Primarul oraşului Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, a declarat ieri că nu va părăsi Partidul Naţional Liberal (PNL) pe ultima sută de metri şi că va rămâne consecvent votului primit în 2012. Bobaru crede că odată cu plecarea primarilor, ACL a  pierdut din start câteva procente bune la alegerile din noiembrie.

Rep.: Există intenţia de a părăsi ACL pe ultima sută de metri?

Constantin Bobaru: Eu m-am pronunţat categoric şi fără echivoc că voi rămâne în formaţiunea politică cu care am câştigat mandatul şi asta este decizia mea finală, aşa că nu se poate schimba nimic până la sfârşitul perioadei. Nimic din ce se întâmplă în lumea politică nu mai este de mirare, dar eu am spus clar că nu plec din PNL. 

Rep.: Aveţi totuşi nemulţumiri legate de PNL?

Constantin Bobaru: Dacă e să dau dovadă de sinceritate, aş avea suficiente motive, zic eu, să plec din partid dar aşa cum am spus, rămân consecvent votului pe care l-am primit şi cred că asta este foarte important, nu trebuie să ne dezamăgim alegătorii. O să rămân în ACL, o să rămân în PNL şi voi rămâne fidel candidatului ACL.

Rep.: A pierdut ACL în sondaje odată cu plecarea primarilor?

Constantin Bobaru: Nu o să-mi permit să fac aprecieri legate de colegii mei. Este evidentă o astfel de scădere pentru că primarul rămâne un vector de imagine în localităţile pe care le administrează şi evident cu pierderea acestor primari s-au pierdut anumite procente din voturile care mergeau la ACL. Lucrul acesta eu l-am semnalat de foarte mult timp, am avut chiar şi discuţii pe această temă. 

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: