Cât l-a costat pe ţărănistul Catrinoiu aventura cu judecătoarea Mladen

Ţărănistul Matei Catrinoiu a recunoscut ieri în faţa judecătorilor că a întreţinut relaţii sexuale cu judecătoarea Carmen Mladen. Politicianul nu recunoscuse acest aspect în faţa jurnaliştilor. Mai mult, Catrinoiu a declarat că i-a mai dat judecătoarei 5.000 de euro şi acum trei ani, cu titlu de împrumut, dar nu a mai văzut banii. Reamintim că judecătoarea Carmen Mladen este în arest preventiv, sub acuzaţia că l-a şantajat pe Catrinoiu, căruia i-a pretins 5.000 de euro pentru a preveni apariţia în presă a unor fotografii compromiţătoare cu ei doi. Procurorii au organizat pe 13 iunie 2012 un flagrant în Gara de Nord din Bucureşti.

Liderul ţărăniştilor din judeţ a avut ocazia ieri să stea faţă în faţă cu judecătoarea din Craiova la a cărei arestare preventivă în luna iunie a contribuit din plin, Matei Catrinoiu acuzând-o pe Carmen Mladen că îl şantaja cu nişte poze deocheate, făcute în timpul unor partide de amor consumate între ei. În sala de judecată a fost prezent şi Ionel Stoian, complicele fostei magistrate, audiat pe latură civilă de către judecătorul de caz, bărbatul schimbând avocaţii la fiecare termen, fără ei procesul bătând pasul pe loc.

Catrinoiu vrea doar banii de benzină

Matei Catrinoiu a fost întrebat de către judecător dacă are vreo pretenţie de la Stoian, şeful PNŢCD Gorj vorbind despre 5000 de euro pe care i-a dat cu ceva vreme în urmă, suma fiind alta decât cea de la flagrantul care a dus la arestarea judecătoarei din Craiova. Iniţial, Catrinoiu se gândea la cu totul alţi bani, despre care oricum nu a vorbit foarte coerent. "În cazul respectiv, doar transportul să-mi fie plătit, că m-am deplasat de la Târgu Jiu...”,a menţionat, pentru început, Catrinoiu, judecătorul din acest dosar dându-i nişte explicaţii despre ce înseamnă să se constituie parte civilă, informaţiile făcându-l pe liderul ţărănist să se răzgândească brusc. "Nu am nicio pretenţie civilă de la inculpat”, a menţionat Catrinoiu, a cărui minte era însă frământată de o datorie mai veche, rămasă pe undeva pe acolo printre relaţiile personale pe care le avea cu judecătoare încătuşată, el spunând că "deşi nu mi s-a restituit împrumutul acordat doamnei Mladen Elena, în sumă de 5.000 de euro”.

Suma e cu totul alta decât cea de la flagrant. "Nu, nu e vorba de suma ce a făcut obiectul flagrantului, acei bani mi-au fost daţi de DNA. Eu vorbesc de 5.000 de euro pe care i-am acordat, împrumut, acum 3 ani, când mi-a spus că soţul ei e bolnav şi trebuie operat la cap, în Italia. Eu avusesem soţia bolnavă de cancer la sân, aşa că am crezut-o şi am zis să fac un act caritabil. Nu era niciun martor de faţă atunci, nu i-am eliberat vreo chitanţă, de aceea mi-e şi greu să solicit restituirea lor pe cale judecătorească”, a spus, spăşit, Catrinoiu.

Povestea unui şantaj

Pentru cine nu mai ţine minte, în plină campanie electorală, acum trei luni, când Matei Catrinoiu candida din partea PNŢCD la şefia Consiliului Judeţean, DNA a organizat un flagrant la Bucureşti, în zona Gării de Nord, pionul principal al dosarului fiind nimeni altul decât ţărănistul gorjean. Ameninţat cu nişte poze compromiţătoare, speriat de ce se putea întâmpla în plină campanie electorală, Catrinoiu a mers la instituţiile statului şi a spus ce se petrece, fiind organizat apoi flagrantul, cu toate consecinţele, inclusiv cu arestarea judecătoarei din Craiova şi a complicelui său, complice care, între timp, a redevenit o persoană liberă.

LIBERTATE

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri eliberarea sub control judiciar a judecătoarei Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, prin înlocuirea măsurii arestului preventiv cu obligarea de a nu părăsi ţara.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: