Concurs cu premii de Dragobete

Îndrăgostiții din Rovinari vor avea prilejul și anul acesta să-și demonstreze dragostea într-un mod inedit. Primăria și Consiliul Local au luat măsuri pentru organizarea unui concurs plin de iubire de Dragobete, ziua îndrăgostiților la români. Autoritățile au demarat un concurs la care se pot înscrie toate cuplurile tinere din oraș și care se va lăsa cu premii consistente. În plus, muzica și buna dispoziție va fi la ea acasă.

Cuplurile din Rovinari care se înscriu în concurs vor trebui să-și demonstreze iubirea pe gheaţă şi pe ritmuri de muzică. Pot participa și cei care nu știu să patineze, a declarat unul din organizatori. ”Este vorba de un concurs pentru îndrăgostiți ce se va desfăşura pe patinoarul orașului și care va cuprinde mai multe probe. Vor fi premii din partea primăriei și din partea sponsorilor constând în certificate de îndrăgostiți, certificate de căsătorie pentru o zi, premii în bani de la 1.000 la 1.500 lei”, a declarat Cătălin Bengulescu, directorul Casei de Cultură din Rovinari.

Declarație de dragoste

Tinerii concurenți vor trece prin probe de foc ca să pună mâna pe premii. Vor trebui să facă cea mai frumoasă declarație de dragoste și vor trebui să-și recunoască partenerii legați la ochi. ”Vom avea mai multe probe printre care și probe surpriză. Partenerii își vor face declarații de dragoste, vor dansa, vor trebui să ghicească melodii, va fi un concurs spontan și jucăuș”, a adăugat Cătălin Bengulescu.

Cuplurile pot să se înscrie în concurs până la data de 20 februarie. Până acum pe lista concurenților sunt deja patru cupluri. Concursul va începe cu ora 14.00 la patinoarul din Rovinari care va fi amenajat cu baloane în formă de inimioare, predominând culoarea roșie ce simbolizează iubirea. Câștigătorul s-ar putea alege și cu o cină romantică oferită de un sponsor din Rovinari dar și cu alte premii surpriză.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: