Cu cât îl dau primarii USL câştigător pe Weber

Trei primari de pe colegiul 2 și-au dat cu părerea, la Radio Infinit, despre rezultatul alegerilor pe acest colegiu și mai ales de procentele candidaților. Cum toți sunt membri USL, evident că l-au declarat câștigător pe Mihai Weber. Interesant este că fiecare a prezentat un alt procent. Din ce în ce mai mic.

Cel mai optimist a fost viceprimarul din Târgu Cărbunești, Iuliu Călina. Este sigur că Weber ia 60 la sută. “ Lupta e strânsă, finalul va fi interesant. USL are 55-60 la sută în sondaj. După cum văd eu, USL închide fără probleme. Amândoi sunt tineri, oameni de afaceri, dar sondajul în Cărbunești se apropie fără probleme 60 la sută. Pe aici, cam pe la 60 la sută, dar mai sunt două săptămâni”, a declarat Călina. După o altă discuție, Weber a ajuns la 50 la sută, iar Dan Vâlceanu îl prinde din spate. „Rămâne să vedem pe 9 decembrie. Este o competiție elegantă, frumoasă. S-au prezentat civilizat. Sunt doi oameni cu greutate. Eu cred că domnul Weber are peste 50 la sută. Nu este departe nici celălalt”, a declarat Maria Dumitrașcu, primarul din Berlești.

Primărița din Alimpești știe că Mihai Weber are 57 la sută.  „Eu cred că închide colegiul, are din câte știu 57 la sută”, a spus Elena Mosor. (M.B.)

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: