Morega: Sunt singurul politician la care Condescu nu a avut acces

Deputatul independent Dan Ilie Morega a lansat noi atacuri ieri la adresa unor lideri locali, referindu-se în special la preşedintele Consiliului judeţean Ion Călinoiu şi la liderul sindical Marin Condescu. Morega nu înţelege de ce procurorii anticorupţie nu cercetează modul în care aceştia şi-au construit vile în cartierul Primăverii. Într-o vreme în care Condescu deţine controlul în principalele partide politice din Gorj, Morega se laudă că el este singurul politician la care liderul sindical nu a avut acces.

“Condescu nu a făcut nimic pentru minerii pe care îi reprezintă. A ştiut doar să îi ducă de nas!”, a spus Dan Ilie Morega. În stilul caracteristic, Morega nu l-a scos din derbedeu pe preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie. Din păcate, Marin Condescu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Dan Ilie Morega l-a atacat pe Marin Condescu pe toate planurile, pe linie sindicală, pe linie politică, dar şi a afacerilor pe care le are. Deputatul îl atacă pe Condescu de câte ori are ocazia deoarece este convins că nu a făcut nimic pentru minerii pe care îi reprezintă. ”Acest Condescu nu a ştiut decât să aburească minerii, i-a dus de nas, nu a făcut nimic pentru ei deşi spune că le reprezintă interesele. Ştie doar să îşi vadă de propriile interese, el şi gaşca lui sindicală care ucid sistemul energo-minier”, a declarat Dan Ilie Morega.

Deputatul Morega este revoltat şi pe faptul că Marin Condescu îşi face jocurile nu numai cu minerii, ci şi cu oamenii pe care a ajuns să îi pună în fruntea unor instituţii publice. ”Acest derbedeu Condescu a ajuns să pună monopol pe judeţ. Mai nou sindicatele numesc directori sau chiar secretari de stat. Aşa ceva nu se poate,” a mai spus Morega.

Deputatul a declarat că este singurul politician gorjean la care Condescu nu a avut şi nu are acces. “Şi-a făcut jocurile cu toţi. Sunt singurul politician la care acest netrebnic nu are acces. Mai spun odată public să meargă DNA-ul să facă controale, să vadă lumea ce afaceri necurate face,” a spus Morega.

Cere redeschiderea „dosarului Călinoiu”

Deputatul Dan Ilie Morega vrea ca organele statului să îl ia la purecat şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Morega cere ca DNA şi Parchetul să verifice drumurile de la Tânţăreni la Crasna, cel de sub munte şi modul în care acesta şi-a construit vila din cartierul Primăverii din Târgu-Jiu. „Cer redeschiderea dosarelor strămutaţilor de lux, casa lui Călinoiu a crescut de la an la an, a semănat o casă de la Fărcăşeşti şi a răsărit ditamai viloiul în Primăverii” a răbufnit parlamentarul.

Călinoiu a fost cercetat pentru modul în care şi-a construit vila de miliarde din Primăverii prin strămutarea a două case cumpărate cu 15 şi respectiv 30 de milioane de lei vechi din Ştiucani, dar a fost scos de sub urmărire penală.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: