Pandurii a obținut suspendarea deciziei de faliment

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat joi un succes în procesul de suspendare a deciziei de faliment, proces care fusese amânat la finalul anului trecut. Instanţa de la Craiova a suspendat definitiv decizia de faliment dictată la Târgu Jiu, iar decizia este fără cale de atac.  

Clubul Pandurii Târgu Jiu a reuşit să suspende procedura de faliment care a fost cerută de administratorul judiciar al clubului şi care fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj în luna noiembrie a anului trecut. Pandurii a reușit însă joi să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova. ”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței care suspendă astfel cererea administratorului judiciar nevoit acum să aştepte apelul de la Înalta Cutre de Casaţie şi Justiţie unde Pandurii Târgu Jiu se judecă cu membrii asociaţi pentru peste 3 milioane de euro. ”E o decizie firească a Curții de Apel Craiova, atâta timp cât clubul are de primit peste 3 milioane de euro de la acționari. Așteptăm să se încheie și acele procese, apoi acționarii vor trebui să plătească și pentru perioada 2017-2020. Cei 3,3 milioane de euro sunt doar pentru perioada 2014-2017”, a spus, pentru Liga2.ro, fostul președinte al Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu.

În prezent, acesta este principalul creditor al clubului, de la care are de recuperat aproape un milion de euro. Marin Condescu s-a opus intrării în faliment a clubului, alături de majoritatea creditorilor clubului, spre deosebire de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste un milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume importante. 

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: