Pandurii au rezolvat primele ”transferuri” !

Pandurii și-au asigurat ”spatele” pentru viitor. Înainte să aducă jucătorii noi de atac pe care Grigoraș îi vrea, gorjenii i-au convins pe cei mai importanți jucători din lot să rămână la Tg Jiu. Astfel Pintilii, Voiculeț și Mingote au semnat prelungirea cu Pandurii pe mai multe sezoane.

Pandurii s-au mișcat repede și s-au asigurat că nu vor rămâne fără unii dintre cei mai importanți jucători. Atât lui Pintilii cât și lui Voiculeț sau Mingote, le expirau contractele în vara lui 2012 și puteau semna liberi cu oricine de la 1 ianuarie! Acest lucru nu va mai fi posibil însă după ce toți 3 au semnat prelungirea.

Păstrează nucleul de bază

De Pintilii s-a interesat în ultima vreme Dinamo dar și Voiculeț era în atenția câtorva cluburi din țară și străinătate. Amândoi mai aveau contract cu Pandurii până în 2012 iar gorjenii s-au asigurat că nu-i vor pierde gratis. ”Am prelungit acum contractul cu Voiculeţ pentru încă trei ani şi jumătate. Alţi doi jucători care în 2012 erau în ultimul an de contract cu noi, Mingote şi Pintilii au semnat şi ei prelungirile şi astfel am rezolvat toate problemele. Deci va rămâne acelaşi nucleu de jucători ca şi anul acesta. Mingote a semnat şi el o prelungire pentru încă doi ani şi Pintilii a semnat pe trei ani”, a anunțat reușita negocierilor șeful pandurilor, Marin Condescu.

Lista scurtă la plecări

La capitolul plecări nu apar surprize. Chiricheș va ajunge la Steaua de la 1 ianuarie iar Pandurii vor încasa în schimbul său 700 de mii de euro plus 50 la sută dintr-un viitor transfer. În plus, cei doi plavi rebeli, Vranjes și Stromajer, nu mai au cale de întoarcere la echipă. ”De plecat nu a plecat decât Chiricheş dar pe postul lui sperăm ca Rada să arate valoarea pe care a arătat că e pregătit să o demonstreze şi la naţionala de tineret. Pe lângă Chiricheş îl vom lăsa să plece şi pe Stojan Vranjes şi mai avem de stabilit situaţia lui Jaka Stromajer. În rest lucrurile sunt clare cu toţi jucătorii, nu mai e nimeni la final de contract. Nu avem oferte concrete scrise pentru nici un jucător. Am promis antrenorului că nici un alt jucător din echipa de bază nu va fi lăsat să plece. Vranjes are posibilitatea să caute echipă, şi dacă se poate transfera din iarnă va fi lăsat să plece. Suma de transfer este de 350 000 de euro”, a menționat Condescu.

În căutare de jucători

Condescu caută să-i facă pe plac lui Grigoraș și să-i aducă jucătorii de atac doriți. Problema e, ca întotdeauna, la prețul de transfer, gorjenii nedorind să investească prea mult într-o echipă care a dat deja randament. Cel mai probabil, Grigoraș va trebui să aleagă din jucătorii care vor sosi în probe în cele 2 stagii din Antalya (15-27 ianuarie respectiv 2-15 februarie). ”Sperăm să mai facem 2-3 achiziţii pe posturile deficitare, în special în atac. Nu negociem încă cu nimeni,  doar testăm piaţa şi căutăm jucători de atac. Pe partea dreaptă sperăm în revenirea lui Băcilă grabnic dar e clar că potenţialul maxim îl va atinge abia sezonul viitor. Nu avem un plafon pentru transferuri, în funcţie de valoarea jucătorilor doriţi, vom negocia. Pârvulescu caută şi pe plan intern şi extern jucători şi în stagiile din Antalya vor fi jucători în probe dar vom vedea acolo care vor confirma ca să şi rămână. Nu spunem că nu am găsit încă dar nu avem nimic concret”, mai adaugă președintele pandurilor.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: