Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pedeliştii gorjeni au votat pentru Predoiu

Membrii PDL din Oltenia au votat astăzi prezidenţiabilul pe care îl vor susţine la alegerile de anul viitor. Cătălin Predoiu a câştigat detaşat în faţa lui Gheorghe Falcă, atât în Gorj, cât şi în celelalte judeţe ale Olteniei.

"În urma voturilor exprimate, în judeţul Gorj, membrii PDL l-au desemnat câştigător pe Cătălin Predoiu care a obţinut 74,32% din sufragii. Gheorghe Falcă a fost votat de 25,64% dintre democrat-liberalii prezenţi la vot. În judeţul Dolj, Gheorghe Falcă a obţinut 14,50%, iar Cătălin Predoiu 85,40%. În Mehedinţi, Gheorghe Falcă a obţinut 13,84% din sufragii, iar Cătălin Predoiu 86,16%. În judeţul Olt, Gheorghe Falcă a obţinut 3,12%, iar Cătălin Predoiu 96,88%, iar în judeţul Vâlcea, Gheorghe Falcă a fost votat de 43,04% dintre membrii PDL, iar Cătălin Predoiu de 56,96% dintre electori. Pe total regiune, Cătălin Predoiu a câştigat scrutinul, fiind ales de 79,85% dintre membrii PDL prezenţi la vot", se arată în comunicatul de presă al PDL Gorj.

În privinţa numărului de buletine de vot introduse în urnă, judeţul Gorj se situează pe locul 2 cu 3020 de buletine, fiind surclasat de Dolj.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: