Petrescu nu va mai fi director la UEF din iunie

Ilie Petrescu, candidatul PP-DD la primăria Motru, nu va mai fi directorul Uzinei de Execuție Foraje (UEF) din luna iunie. Acesta a declarat ieri că în iunie îi expiră mandatul din fruntea UEF și că până atunci nu se pune problema schimbării lui din funcție. Între timp, Petrescu se ocupă intens de campania electorală și le promite motrenilor noi locuri de muncă.

Ilie Petrescu rămâne în fruntea UEF până în luna iunie când îi expiră mandatul de conducere a unității. Până atunci, schimbarea nu-și are rostul, crede candidatul PP-DD de la Motru. ”Sunt în continuare director la UEF și voi fi probabil până în luna iunie când îmi expiră mandatul. Oricum din 11 iunie voi fi noul primar din Motru și voi încerca să ajut unitatea care acum o duce foarte rău. Plec poate de la UEF, dar nu din SNLO pentru că eu am fost detașat la UEF, dar sunt angajatul SNLO. Nu văd de ce ar face schimbarea acum când mai e puțin până la alegeri”, a declarat Ilie Petrescu.

Actualul director vorbește despre UEF ca despre o ruină pe care o va aduce pe drumul cel bun după ce va lua primar. ”Unitatea o duce greu, mă chinui să iau lucrări, e vulnerabilă, starea utilajelor e așa cum e. Nu-mi pare rău decât de oameni că am fost uniți dar o să încerc să o ajut când voi lua primar”, a adăugat Ilie Petrescu. Acesta spune că aducerea de investitori în Motru și crearea de locuri de muncă reprezintă strategia sa de campanie.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: