Primarul din Ţicleni mai vrea un mandat

Ion Ungureanu, şeful din Ţicleni, nu renunţă sub nicio formă la primărie. Primarul spune că va încerca să ducă la îndeplinire proiectele pe care le-a început în acest mandat şi mai mult decât atât, va candida pentru al patrulea mandat ca primar la Ţicleni la alegerile din 2012.

Veţi candida în 2012 pentru un nou mandat la primăria Ţicleni?

Voi candida şi la anul. Am proiecte de continuat. Ridicarea centrului civic pentru care am făcut licitaţie electronică, vreau să termin canalizarea oraşului, staţia de epurare, am rezolvat problema cu clubul Casei de Cultură, urmează şi drumul judeţean. Am dispoziţia necesară şi forţă să-mi continui proiectele pe care le-am început.

Sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit să le faceţi în acest mandat şi nu a-ţi reuşit?

Nu este sfârşitul mandatului, iar bilanţul îl voi face la sfârşit. Am reuşit în proporţie de 90% să fac ce mi-am dorit. Cel mai important lucru pe care am reuşit să îl duc la îndeplinire a fost introducerea apei potabile în Ţicleni. Acum cetăţenii au apă 24 de ore din 24, înainte aveau doar două ore pe zi. Am reparat şi stadionul. Îmi doresc să termin şi centrul civic anul acesta.

Vă este teamă de posibilii contracandidaţi la primăria Ţicleni?

Dacă sunt mai buni şi au o strategie de dezvoltare mai bună ca mea de ce să nu candideze? Dar nu îmi este teamă de niciun contracandidat. Mă avantajează realizările pe care le am. Am realizat şi Casa de cultură, pe care unii zic că nu era necesară, eu cred că era, pentru că scoatem elevii, tineretul din cârciumi şi facem acte de cultură. Stadionul era de 20 de ani părăsit, nimeni nu a avut curajul să îl preia să-l reabiliteze.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: