Primele dispute în Partidul Poporului. Afla motivele!

Membrii Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) îşi acuză şeful de partid de trădare, în favoarea PSD. Aceştia mai spun că preşedinte urmează să fie Constantin Căruntu, profesor la UCB. Preşedintele Sergiu Vasile a dezminţit aceste afirmaţii şi a spus că cei doi membri, Leonida Belgher şi Ilie Lungu, riscă excluderea.

Nici nu s-a uscat bine cerneala magistraţilor pe decizia de aprobare a înfiinţării Partidului Poporului, că în interiorul formaţiuni de la Gorj se vorbeşte deja de trădări. Atât vicepreşedintele Leonida Belgher, cât şi preşedintele filialei municipale, Ilie Lungu, îşi acuză şeful, adică pe Sergiu Vasile de trădare în favoarea PSD-ului. „Nu mi se pare normal că la noi în partid nimic nu se mişcă. Nu înţelegem atitudinea şefului de partid şi sperăm să se mobilizeze, să facem ceva pentru oamenii noştri”, a spus Lungu.

Căruntu, preşedinte la PP-

Pe la urechile membrilor partidului lui Dan Diaconescu au trecut informaţii că preşedinte de partid va fi Constantin Căruntu, profesor universitar şi om de încredere al PSD-ului. „Nu se poate ca până acum noi să nu avem nimic pus la punct. Acest preşedinte, care mai înainte a fost vânzător de bilete Bingo, ne va trăda în favoarea PSD. Sergiu Vasile este preşedinte interimar, iar din informaţiile pe care le avem, în locul lui la partid ar vrea să-l aducă pe Constantin Căruntu, om al PSD-ului”, a declarat vicepreşedintele PP, Leonida Belgher. Ca răspuns la acuzaţiile care i se aduc, preşedintele PP şi-a ameninţat cei doi colegi cu excluderea dacă vor mai face astfel de declaraţii. „Cine este Belgher- Un bufon care cântă, dar nici aia nu o face bine, pentru că dacă era un bun interpret, făcea parte dintr-un ansamblu până acum. Să nu-l mai prind vreodată pe Belgjer că dă puncte de vedere din partea partidului, pentru că nu mai este decât un simplu membru. Dacă vor continua aşa fireşte că riscă excluderea. Nu-l înţeleg pe domnul Lungu de ce se ia după bufonul ăla. Nu este adevărat că am vrea să trădăm partidul PSD-ului, sunt nişte aberaţii”, a declarat Sergiu Vasile, preşedintele PP-DD de la Gorj.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: