Ruşeţ are încredere în Berca: Nu va face blat!

Preşedintele PDL Ion Ruşeţ a explicat la Radio Infinit motivul pentru care l-a desemnat candidat la primăria Târgu Jiu pe Eduard Berca, directorul unei societăţi de asigurări. Pentru că nu va face blat, spune Ruşeţ.

Senatorul Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, a sugerat că i-a fost greu să-l găsească pe Eduard Berca, omul care nu va face blat la Târgu Jiu. Acesta a spus că sunt persoane care intră într-o asemenea luptă doar pentru „protecţie politică“. „Cred în această soluţie, adică vin cu o soluţie ca să nu vin într-un joc blătuit. E un semnal clar că vin cu un om care nu va face blat şi lângă el se va alinia o echipă dornică să confirme. Avem nevoie de un jucător şi de o persoană care să joace în teren până la fluierul final, nu de cineva care spune şi aşa pierd, sau am şanse mici sau să-mi conserv o protecţie politică. Pentru că sunt oameni care vor un rezultat care să le confere o protecţie politică“, a spus Ruşeţ. Acesta a precizat că speră ca Berca să fie sprijinit de Marcel Romanescu, subprefect de Gorj.

Imediat au venit şi asigurările lui Romanescu. “Este un candidat tânăr, cu potenţial, care a făcut performanţă în mediul privat şi care merită tot sprijinul Partidului Democrat Liberal pentru a obţine un rezultat bun la Primăria Târgu Jiu”, a declarat Marcel Romanescu. Acesta este sigur că experienţa de manager a lui Berca îşi va spune cuvântul în alcătuirea listei de consilieri. “Din punctul meu de vedere contează foarte mult şi lista de consilieri pe care şi-o va forma. Mizez pe experienţa sa de manager în alegerea echipei pentru că un rezultat bun se obţine însumând rezultatele individuale ale tuturor celor care se vor regăsi pe lista Consiliului Local”, a mai precizat Romanescu.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: