Stadionul va fi recepţionat pe 26 iunie 

Stadionul ar putea fi recepţionat, teoretic, pe data de 26 iunie. Cel puţin aşa a fost anunţat primarul Marcel Romanescu de către reprezentanţii CNI care vor fi prezenţi la Târgu Jiu la data respectivă.

Primarul Marcel Romanescu a declarat joi că aşteaptă reprezentanţii CNI şi ai Ministerului Dezvoltării la Târgu Jiu pe data de 26 iunie pentru recepţia stadionului. „Directorul de investiţii de la companie, domnul Cefalan, va veni la Târgu Jiu pe data de 26 iunie, împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, pentru a face recepţia la stadion. Toată lumea este interesată ca lucrările să se finalizeze cât mai repede şi vedem că şi cei de la CNI”, a precizat primarul Romanescu, care a vorbit joi şi despre bugetul alocat pentru inaugurarea stadionului.

Acesta era de 150.000 de lei, dar primarul a precizat că era stabilit pentru cazul în care FRF ar fi organizat la Târgu Jiu Supercupa României: „Noi am avut prevăzut în bugetul local o sumă de 150.000 de lei pentru inaugurarea stadionului, dar nu şi pentru partea sportivă”. În condiţiile în care „partea sportivă”, adică meciul de fotbal, era organizat de Federaţia Română de Fotbal, atunci Primăria îşi permitea să organizeze partea de eveniment, respectiv partea de protocol şi focul de artificii pentru acest eveniment.  

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: