UNPR vrea funcţii în deconcentratele din Gorj

Conducerea partidului UNPR Gorj vrea să-şi pună oamenii la conducerea deconcentratelor din judeţ. Solicitarea vine în urma parteneriatului dintre UNPR şi PDL. Democrat-liberalul Ionel Manţog le-a transmis UNPR-iştilor că încă sunt un partid tânăr.

Instituţiile râvnite de UNPR sunt Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj, Comisariatul pentru Protecţia consumatorului Gorj, Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale Gorj, un post de subprefect, dar şi de directori adjuncţi la Direcţia Sanitar Veterinară, Vamă şi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. „Consider că avem acest drept în timp ce am încheiat parteneriatul cu Partidul Democrat Liberal. Vrem să avem oameni la cât mai multe instituţii din Gorj. Nu este nimic anormal în acest lucru, pentru că aşa s-a întâmplat şi atunci când a fost încheiată alianţa PDL – PNL”, declară Marius Valicu, preşedintele interimar UNPR Gorj. Deocamdată singura persoană propusă de UNPR este Gheorghe Cocină, care va ocupa postul de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Ieri acesta s-a aflat la Bucureşti, unde a susţinut concursul pentru ocuparea acestei funcţii, fiind singurul candidat pe post.

Reprezentanţii PDL susţin pe altă parte că în funcţie de propunerile UNPR-iştilor se vor face şi modificările cerute. „Sunt încă un partid tânăr. Vom vedea ce oameni propun şi pe ce posturi, iar în funcţie de asta se vor face şi modificările solicitate. Bineînţeles că ne dorim oameni competenţi la toate instituţiile deconcentrate din judeţ, însă rămâne de văzut ce modificări vor fi făcute”, declară Ionel Manţog, reprezentant PDL Gorj.

Chiar dacă deocamdată nu au oameni pentru toate funcţiile dorite la deconcentratele din Gorj, conducerea interimară a UNPR aşteaptă noi adepţi la partid, oameni care ar putea fi propuşi la funcţiile de conducere.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: