Cosmin Popescu, un posibil candidat la şefia CJ Gorj

Deputatul PDL Cosmin Popescu este văzut drept un posibil candidat cu şanse reale la şefia Consiliului Judeţean Gorj. Aprecierea îi aparţine democrat-liberalului Ionel Manţog.

Ionel Manţog spune despre Cosmin Popescu că este parlamentarul care s-a implicat cel mai mult în rezolvarea problemelor comunităţii. „Cosmin Popescu este un tip care nu vorbeşte mult, dar face foarte mult, are o relaţie specială cu oamenii, toţi oamenii ţin la el. Îşi vizitează foarte des colegiul, se zbate să ajute toţi primarii de pe colegiu, indiferent de culoarea politică, şi nu numai primarii. Cred că astfel de calităţi recomandă pe oricine să fie un bun preşedinte pentru Consiliul Judeţean Gorj. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că este foarte tânăr, Cosmin Popescu are treizeci şi ceva de ani”, a spus Manţog.

Ionel Manţog crede că Popescu ar putea avea şanse reale, dar cu condiţia să îşi rezolve problema cu dosarul pe care îl are la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Sunt sigur că lui Cosmin i se va face dreptate în acel dosar”, a spus Manţog. Cosmin Popescu este preşedinte interimar al PDL Gorj şi a declarat că în partid nu au fost încă discuţii despre cine va candida din partea filialei la alegerile din 2012 pentru Consiliul Judeţean Gorj.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: