Ilie Petrescu, jucător nu spectator la alegerile din 2016

Fostul senator Ilie Petrescu se pregăteşte să revină pe scena politică, deşi după plecarea din PPDD este independent. Înainte de a candida pe listele PPDD, Ilie Petrescu a fost membru PRM şi PC, iar acum speră că va găsi un partid cu care să obţină rezultate bune la alegerile de anul viitor. A doua zi după ce Dan Ilie Morega a anunţat că înfiinţa o nouă formaţiune politică, Petrescu îi şi laudă calităţile organizatorice.

Rep.: Vă tentează să intraţi în vreun partid politic?

I.P.: Deocamdată nu sunt angrenat în politică, dar nici nu sunt la o vârstă la care să nu pot vorbi faţă de gorjeni şi faţă de respectul pentru gorjeni. Nu vreau să comentez intrările sau ieşirile într-un partid politic. Deocamdată, analizez situaţia, însă nu am luat o decizie în legătură cu ceea ce voi face. Cert este că nu voi sta într-o anumită zonă izolată.

Rep.: Veţi mai candida în anul 2016, la locale sau la parlamentare?

I.P.: Până în 2016 mai sunt evenimente suficiente, dar am zis că nu stau în tribună, voi fi în teren. Până în 2016 se întâmplă multe, multe lucruri. În fiecare zi, în fiecare secundă se schimbă câte ceva. Tot timpul există oportunităţi în spaţiul public.

Rep.: Domnul Dan Ilie Morega a anunţat că îşi va face partid. Ce părere aveţi?

I.P.: Domnul Morega are tot respectul. Este un om care a luptat pentru judeţul Gorj, are elemente pozitive de a construi orice formaţiune politică. Dânsul este angrenat în instituţia care o conduce privind elementele sociologice. Domnul profesor a construit şi a creat PNL. PNL este structura care a dus partidul pe locul 3 în alegerile din 2008 şi este meritul dânsului. Nu poate nimeni să comenteze calităţile pe care le are domnul profesor.  

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: