Suspecţi de braconaj cinegetic

 În data de 24.06.2011, orele 23:25, Dispeceratul I.P.J. Gorj a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, de către preşedintele unei asociaţii de vânătoare, despre faptul că a surprins două persoane la braconaj.

La locul indicat de apelant, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Gorj şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă. Pe Fondul de vânătoare 8 Şuşiţa, poliţiştii l-au identificat pe S.V.V., de 34 ani, din municipiul Tg-Jiu, membru vânător al A.J.V.P.S. Gorj, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme de vânătoare, având asupra sa o armă de vânătoare şi 37 cartuşe calibrul 12. Respectivul era însoţit de C.D., de 49 ani, din comuna Turcineşti, judeţul Gorj.

Având în vedere că aceştia se aflau la vânătoare fără a poseda autorizaţie, poliţiştii au întocmit în acest caz, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic. De asemenea, arma şi muniţia găsite asupra suspecţilor, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: